Advice

Моделчета за телта за тел и цени


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/trifo415/advice.builderbest.info/wp-content/themes/adv/functions.php on line 190

Производството на ноктите може да бъде много печеливш бизнес, но само при условие, че оборудването за хардуера ще работи безупречно дълго време.

На първо място е необходимо да се закупи и инсталира машина за производство на нокти. Такова оборудване се произвежда както в нашата страна, така и в чужбина, така че преди да вземе окончателно решение за покупка. Необходимо е да се установят всички необходими характеристики на такъв продукт.

съдържание

 • Видове машини за производство на нокти
 • Принципът на машината за зашиване на тел
 • Популярни модели на машини за тел
 • Как да изберем правилната машина
 • заключение

Видове машини за производство на нокти

Устройствата се различават по отношение на мощността и производителността. Силата на такова оборудване обикновено е от 3 до 20 кВт.

Колкото по-голяма е мощността на машината, толкова по-голям ще бъде произвежданият хардуер за 1 минута. Капацитетът на оборудването зависи от възможността за работа с тел с голям диаметър.

Максималната дебелина на ноктите, произведени от такива автоматични инсталации, е 9 мм. В същото време минималният диаметър на жицата, който може да се използва за производството на хардуер, обикновено е по-малък от 1,2 мм.

Преди да придобиете оборудване, е необходимо да определите максималния и минималния размер на произвеждания хардуер. Диапазонът на производствената дължина може да бъде от 12 до 320 мм.

Принципът на машината за зашиване на тел

Закопчалката работи както следва:

 • В апарата се подава жица с необходимия диаметър.
 • С помощта на специални ножове жицата се нарязва на дължини с необходимата дължина.
 • Обработеният детайл е здраво захванат и капачката е оформена.
 • Пиронът е заострен от противоположната страна.
 • След завършване на този процес се получава продукцията на крайния продукт. В зависимост от размера на хардуера и производителността на машината, общите цикли на минута могат да бъдат от 100 до 600.

  Оборудването за производство на ноктите ви позволява да получите до 3 тона готови продукти на 1 работна смяна. С правилния подход към организирането на такава дейност е възможно да се възстанови придобитото оборудване за няколко месеца.

  видео:

  Популярни модели на машини за тел

  За да получите по-добро е изпитано по време оборудване, което вече е преминало теста в реални работни условия. Изключение от това правило е възможността за закупуване на устройство от надежден производител, който пусна нов модел машина с подобрена производителност.

  Понастоящем следните модели агрегати се използват за производството на нокти:

  1. АВ4118 е машина за еднокомпонентно закотвяне, която произвежда хардуер с диаметри от 2,5 до 6,3 мм.

  Дължината на ноктите, произведени от машината, може да бъде от 32 до 200 мм. Оборудването прави възможно производството на хардуер не само от проводници с кръгло напречно сечение.

  С помощта на AB4118 е възможно да се произвеждат квадратни и винтови профили. Теглото на устройството е 4720 кг, мощността на двигателя е 11 кВт. Цена след ремонт (втора ръка) 280 000 триене.

  2. K09.117.02 – високопроизводително устройство за производство на нокти.

  Дължината на произвежданите продукти е от 13 до 150 мм. Максималният диаметър на жицата е 5 мм. Мощност – 5,5 kW. Тегло – 2900 кг. Цена (втора ръка) 230 000 rub.

  3. К09.117.01 – машина за зашиване на метални изделия с дължина от 13 до 120 мм.

  Диаметърът на нокътя е от 2,0 до 4,2 мм. Устройството има висока производителност с обща мощност от 5,5 kW. Захранването се осигурява от трифазен ток от 380 V. Купете използвано устройство за 180 000 рубли.

  4. АГ4116 – модел с един удар за производство на нокти с дължина от 13 до 250 мм. Разходите (нови) 950 000 рубли и втора ръка 180 000 рубли.

  За производството на телени продукти се използва тел за тел с напречно сечение от 2,0 – 4,2 мм. Производителността е не по-малка от 350 бр / мин.

  5. ASG 4.02 – позволява да направите хардуер с дължина до 120 мм. Мощност на двигателя – 5,5 kW.

  С тази мощност е възможно да се постигне производителност на ноктите до 525 бр / мин. Теглото на устройството е 2650 кг. Средната цена е 420 000 рубли.

  6. Z94-2C – моделно устройство за закотвяне на хардуер с диаметър от 1.2-2.8 mm. Цената на 280 000 рубли.

  Изпълнението на устройството при номинална мощност от 2,2 kW е най-малко 350 бр / мин. Дължината на произведените продукти е от 16 до 50 мм.

  7. TNA 40/120 SE – чешка машина за производство на нокти, се характеризира с висока производителност и качествени продукти.

  Възможно е да се получат продукти с дължина до 120 мм с диаметър на жицата 40 мм.

  8. Z4-x – китайска единица с мощност 3 kW произвежда хардуер с дължина до 100 mm, до 300 бр / мин. Теглото е 1430 кг.

  9. E127LYHIA е машина за зашиване на проводници, произведена в Китай. Оборудването позволява производството на висококачествени продукти.

  Машината също има нисък шум по време на работа. Дължината на произвежданите метални изделия е от 40 до 110 мм. Мощност на двигателя – 4 kW. Консултирайте се с продавача за подробности.

  Всички тези устройства са идеални за организиране на собствен бизнес, а изборът на определен модел зависи от изискваната производителност и размер на хардуера.

  Как да изберем правилната машина

  Изборът на машина за телени нокти зависи от много фактори, но преди всичко трябва да обърнете внимание на следните характеристики:

 • Тел за закопчаване може да се използва с диаметър, който не надвишава максималната стойност, посочена в информационния лист. Диаметърът зависи и от дължината на хардуера. По правило, колкото по-дълъг е продуктът, толкова по-дебел трябва да бъде проводникът.
 • Дължина на ноктите – всички модели на машини имат ограничения върху размера на хардуера. Повечето устройства ви позволяват да се справите с необходимостта от продукти от 2,0 до 100 мм, но ако имате нужда от машина за по-малки или по-големи нокти, трябва внимателно да проучите спецификациите на устройството, преди да го закупите.
 • Производителност – колкото е по-висок този показател, толкова по-голяма е печалбата от дейността за производство на стоманени продукти. Високоефективните модели, предназначени за производство на големи нокти, имат висока мощност на двигателя. Преди да отворите такова производство, трябва да се уверите, че няма проблеми при свързването към електрическата мрежа на трифазния ток.
 • Производство на нестандартни продукти – обикновено се използва стоманена тел с кръгло напречно сечение, но в някои модели на пирони машини и може да се използва с квадратни спирала първокласни суровини. Ако е необходимо да се произвеждат такива продукти, трябва да се погрижите предварително да закупите машина с разширени възможности.
 • Възможността за регулиране на размера на капачката – в случаите, когато се изисква да се произвеждат нестандартни продукти с широка шапка, тази функция ще бъде особено необходима.
 • Цената за закупуване на оборудване за производство на нокти могат да бъдат на цена от 120 000 рубли. до 1 милион рубли. Цената на машината зависи пряко от нейното изпълнение и наличието на допълнителни функции, така че ако има финансови ограничения, можете да започнете бизнес с покупката на малко устройство, като постепенно разширявате производството, като насочвате част от печалбата за тези цели.
 • Размер и тегло – машината за производство на ноктите може да тежи повече от 5 тона. С такава маса, размерите на устройството също ще бъдат значителни. За да поставите машината в предвидената стая, е необходимо предварително да изчислите размерите й.
 • Изброените критерии за подбор са основните, затова преди придобиването на машина трябва да сте запознати с всички свои характеристики и да ги свържете с изискванията, които ще бъдат представени на оборудването в предприятието.

  заключение

  Основната фаза в начина на откриване на собствен бизнес в производството на хардуер е изборът на качествена и подходяща машина. След закупуването трябва да го инсталирате правилно и да го свържете.

  Също така ще е необходимо да се закупят помощни устройства и инструменти и, разбира се, консумативи, благодарение на които ще бъде възможно да се получат продукти с най-високо качество.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *